keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Elämän muutokset

Elämä muuttuu koko ajan, mikää päivä ei oo samanlaine ja jotkin muutokset vaatii aikaa, toiset tapahtuu sekunnissa. Useimmite ne sekunnis tapahtuvat muutokset on niitä jotka herättää eniten tunteita, koska niit ei oo osannu odottaa ja varsinki jos ne on huonoja ni ne musertaa sisältä ainakin hetkeks. Mut kaikkeen tottuu.
Ja ihmiset muuttuu myös sen mukaa ku kasvaa, etenki henkisesti. En tiiä pitäskö sitä sit kutsuu muutokseks vai vaan kasvamiseks.

Sit on toisena nää pitkän ajan muutokset kute vaikka ihmissuhteet. Ne tutut vuosie varrelta on saattanu jäädä nyt kokonaa pois elämäst ja tilalle on tullu muita jotka ehkä sopii paremmi just siihe elämäntilanteesee. On tietty niitäkin jotka pysyy vuodesta toiseen, ja niist ihmisist kannattaa pitää kiinni! Joskus ihmissuhdemuutokset on surullisii, joskus vaa hyväks itellee. On hyvä oppii tunnistamaa mikä on hyväks just siulle ja mihi kannattaa ottaa välimatkaa. Vaik se aluks voi tuntuu raskaalta ni siit osaa olla onnelline jälkeenpäi. Joitai ihmisii kyl saattaa tulla olemaa ikävä koko loppuelämän ajan.



Ihmissuhteet myös muuttaa elämää siinäki, et tottakai se mis seuras oot muuttaa sinuu ihmisenä ees vähäse. Saatat oppii jotai ”tapoja” siit porukasta tai sit on jotai inside-juttuja mitkä saa siut kuulumaa johonki ja tiiät ettet oo yksin.

Mieki oon päättäny tehä muutosta omaan ulkonäköön ja oon alkanu kuntoilla taas pitkän tauon jälkee. Seki kuuluu näihi pitkän ajan muutoksii, koska tuloksii ei hetkessä tuu mut on se myös sen kaiken työn arvosta! Oon kyl aina ollu suht tyytyväine omaan ulkomuotooni mut haluun vaa enemmän lihasta ja toivottavast sitä alkaa jossai vaihees sit ollakki :). Ja aina ku pystyy tekemään enemmä ku mitä viimeeks ni se antaa lisää motivaatioo jatkaa ja jatkaa. Alottamine on ain tommosis asiois se vaikein kohta, mut pitää vaa ottaa itteää niskast kiinni ja alottaa! Jos haluu muutosta omaan kehoon ni ei kukaa muukaa sitä siu puolesta voi tehä.



Joskus myö muutetaa meiän elämää ite, joskus se vaan muuttuu ilman et voiaa ite siihen vaikuttaa. Ne muutokset mitkä tulee ulkopuolelt saa usei päähä vaa ajatuksii et ”miks just mie” ja ”elämä on nii epäreiluu” jos ne siis on niitä huonoja. Mut pitää muistaa et sit ei osais arvostaa mitää hyvää ja niitä hyvii muutoksii jos ei ikin olis vastoinkäymisii.


Ottakaa siis avoimin mielin vastaa kaikki muutoksen tuulet!



2 kommenttia: